iodigital

Imagine tomorro_

In een wereld in beweging is alles mogelijk. We helpen ondernemingen om in die context een competitief voordeel te ontwikkelen. Met doordachte strategie en creativiteit, gedreven door efficiënte marketing en technologie. Zelfs als alles stil lijkt te staan, blijven wij in beweging.

Ontdek ons DNA

Strategie

Digitalisering en veranderende markten bieden kansen. Wij zorgen voor de juiste strategische inzichten om deze veranderingen aan te grijpen en zo een competitieve voorsprong te nemen.

Ontdek onze strategische expertises

Marketing

Van lead nurturing tot SEO, SEA en social media en van remarketing tot marketing automation: we stellen de marketingmix samen die het beste past bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Zo wordt marketing winstgevend in plaats van een kostenpost.

Ontdek onze marketingexpertises

Creative

De creatieve uitwerking van communicatie bepaalt voor een belangrijk deel de merkidentiteit en de merkbeleving van de gebruiker. Een goed idee is niets waard zonder een onderscheidende uitvoering. Onze creatieve experts brengen je droom en de realiteit erg dicht bij elkaar, met altijd de uitgekiende strategie als uitgangspunt.

Ontdek onze creatieve kracht

Content

Helder, inspirerend, converterend: content is de link tussen merk en doelgroep. Van webteksten, video's en posts op social media tot aan gated content als whitepapers en webinars: content bepaalt je merkidentiteit. Ons meertalige contentteam zorgt voor advies, planning en uitvoering van alle content, zowel offline als online.

Ontdek onze content expertise

Enkele cases

De gemeente Breda Case

Gemeente Breda

Breda.nl: slimme toptakenwebsite

De vorige website van de gemeente Breda kon technisch gezien niet meer meekomen met de nieuwe ontwikkelingen. Ook wilde de gemeente zichtbaarder worden voor inwoners en haar online dienstverlening flink verbeteren. De nieuwe website moest daarom beter inspelen op de behoefte van de bezoeker. De wens van de gemeente was om een toptakensite te realiseren, met diverse subsites.

Een studente met de vlag van Universiteit Utrecht Case

Universiteit Utrecht

Innovatief onderwijs, innovatieve website

Universiteit van Utrecht heeft tijdens een uitgebreide Europese aanbestedingsprocedure voor ons gekozen. We zijn met het online team van de universiteit aan de slag gegaan om onder meer de corporate website uu.nl, de bachelor- en de mastersites én het intranet verder te verbeteren, te optimaliseren en uit te bouwen.

De Erasmus Universiteit in Rotterdam Case

Erasmus University Rotterdam

Het grootste Drupal 8-project in Nederland

Voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) hebben we haar oude TYPO3-systeem vervangen door het Drupal CMS. Een belangrijk uitgangspunt hierbij was ‘multichannel content’ via één CMS. Content die maar één keer gemaakt hoeft te worden kan in meerdere websites en kanalen worden gebruikt, voor de verschillende faculteiten en instituten.

Brochure van een interne employer branding-campagne voor Primagaz Case

Primagaz

Beestige interne waardencampagne

Voor Primagaz ontwikkelden we een interne campagne die medewerkers laat kennismaken met een set nieuwe waarden. Onder de koepel ‘Advancing Energy Together’ wordt benadrukt dat een fijne samenwerking met zowel medewerkers als klanten energie geeft aan alle betrokken partijen.

Benieuwd naar andere voorbeelden?