Cookie policy | Intracto

Cookie policy

Algemeen

1

Wat is de cookie policy?

Deze cookie policy ("Cookie Policy") regelt het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën als onderdeel van jouw gebruik van onze website (de "Website") en de bijbehorende diensten (hierna samen aangeduid als "Diensten"). Deze verwerking wordt uitgevoerd door Intracto BV als verantwoordelijke voor de verwerking, ingeschreven in kamer van koophandel Oost-Brabant onder 171.254.33, gevestigd te ’s-Hertogenbosch, Veemarktkade 8, 5222AE in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

2

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een toestel worden opgeslagen en bepaalde informatie bevatten, waaronder soms ook persoonsgegevens. Wanneer je onze Website en/of Diensten gebruikt, verzamelen en verwerken wij ook andere persoonlijke informatie dan via cookies en soortgelijke technologieën. Als je meer wilt weten, lees dan onze Privacy Policy.

3

Waar dient deze policy voor?

Door gebruik te blijven maken van onze Website en/of Diensten of door op "Begrepen!" te klikken nadat je op de hoogte bent gesteld van het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën, erken je dat je deze Cookie Policy zorgvuldig hebt gelezen en dat je ermee instemt zonder voorbehoud. Zoals uiteengezet in deze Cookie Policy kan je je cookie-voorkeuren te allen tijde wijzigen.

4

Verandert dit ooit?

Wij behouden ons het recht voor deze Cookie Policy van tijd tot tijd te wijzigen, aan te vullen of te vervangen. Dergelijke wijzigingen, toevoegingen of vervangingen zullen onder je aandacht worden gebracht via onze Website en/of Diensten. Als je het niet eens bent met deze wijzigingen, toevoegingen of vervangingen, vragen wij je een e-mail te sturen naar info@intracto.com. Indien wij hiervan geen mededeling hebben ontvangen binnen drie (3) werkdagen nadat de wijzigingen, aanvullingen of vervangingen via onze Website of Diensten aan je zijn meegedeeld, word je geacht alle wijzigingen, aanvullingen of vervangingen te hebben aanvaard.

Welke cookies en waarom

1

Welke cookies gebruiken jullie?

Wanneer je onze Website bezoekt en/of gebruikt, plaatsen wij cookies of gebruiken we soortgelijke technologieën waarmee we persoonsgegevens over jou verzamelen en verwerken. Dergelijke cookies en soortgelijke technologieën omvatten onder meer:

naam type doel bewaartermijn
__cfduid functioneel wordt gebruikt door Cloudflare voor de veiligheid van het surfverkeer 1 jaar
_ga marketing registreert een uniek ID om statistieken over hoe de bezoeker de website gebruikt te genereren 2 jaar
_gat marketing statistische gegevens 1 dag
_gid marketing registreert een uniek ID om statistieken over hoe de bezoeker de website gebruikt te genereren 1 dag
_vwo_uuid_v2 marketing de website optimaliseren voor de gebruiker 1 jaar
__ss marketing advertentiedoeleinden 1 dag
__ss_referrer marketing advertentiedoeleinden 1 dag
__ss_tk marketing advertentiedoeleinden 25 jaar
_fbp marketing advertentiedoeleinden 3 maanden
bcookie marketing houdt het gebruik van embedded services van LinkedIn bij 2 jaar
BizoID marketing advertentiedoeleinden 29 dagen
bscookie marketing houdt het gebruik van embedded services van LinkedIn bij 2 jaar
fr marketing advertentiedoeleinden 3 maanden
hubspotutk marketing herkent de gebruiker om dubbele contacten te vermijden in HubSpot  1 jaar
IDE marketing advertentiedoeleinden 1 jaar
koitk marketing advertentiedoeleinden 10 jaar
lidc marketing houdt het gebruik van embedded services van LinkedIn bij 1 dag
test_cookie functioneel test of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt 1 dag
UserMatchHistory marketing advertentiedoeleinden 29 dagen
2

Ik wil geen cookies :(

Je kan voorkomen dat cookies worden geplaatst of reeds geplaatste cookies verwijderen door je instellingen in de browser aan te passen. Hulp bij het aanpassen van deze instellingen kan je vinden op de website van de browser die je gebruikt. Hou er rekening mee dat het niet toestaan van cookies bij het bezoeken van de Website ertoe kan leiden dat sommige of alle functies van de Website niet naar behoren werken.

3

Ik heb een klacht.

Als je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens door ons, kan je altijd contact met ons opnemen via het e-mailadres info@intracto.com. Blijf je ontevreden over ons antwoord, dan staat het je vrij om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit, de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens. Ga voor meer informatie naar https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.